08-400 20 914 info@anzena.se

Datacenter

Helhetsansvar, gedigen kunskap och personligt engagemang.
et-

Samarbete

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna inom respektive område på marknaden.

Lösningar

Vi levererar alltid den lösning som är bäst för dig som kund.
et-

Helhetsansvar

Hos oss blir vi din kontaktyta för att tillgodose alla IT behov.
et-

Engagemang

Vi har ett stort personligt engagemang i dig som kund och en gedigen kunskap.

Vi leverar lösningar

Vi tror inte att en leverantör alltid löser alla utmaningar, med vår kunskap tar vi det bästa från respektive leverantör och därmed sänker både den initiala investeringskostnaden och den operativa kostnaden för att administrera lösningen.

Anzenas samarbeten med de bästa leverantörerna gör att vi vid varje givet tillfälle kan designa den bästa lösningen för er som kund. Kraven som vi utgår ifrån när vi tar fram en lösning är komplexa, det kan handla om lagringskrav, prestandakrav, krav på konstant flöde av data, I/O krav, tillgänglighet, långtidsarkivering med mera.

Nimble Storage

Anzena tecknar avtal med Nimble Storage som strategiskt leverantör för kunder som behöver en tillförlitlig lagringslösning med mycket höga krav på I/O.  Lösningarna från Nimble ligger helt i linje med Anzenas värdegrund med trygghet inom IT. Lösningarna är moderna, flexibla, uppgraderbara under drift med ständig övervakning.

Anzena erbjuder mot bakgrund av detta samarbete I/O på kran till såväl våra co-location kunder som till de kunder som har egna datahallar.

Nimble Storage:

Det finns lagringslösningar och så finns det lagringslösningar!

Skillnaden är avsevärd när det kommer till enkelhet. Nimble Stoage vill absolut hävda att vi har en lagringslösning som är enkel genom hela livscykeln. Vi har samlat information som ger dig en inblick i en rad olika aspekter av det vi kallar enkelhet. Vi delar även med oss av vad våra kunder tycker.

Om nimble storage:

  • Fler än 9000 kunder och det på bara 8 år
  • Mycket nöjda kunder vår NPS score är 85
  • Nyligen blev vi omnämnda som Leader inom General
  • Purpose Storage Arrays 2015 av Gartner

Vårt löfte, din trygghet

Anzena tar ett helhetsansvar för lösningen och erbjuder en kontaktyta för att spara tid i händelse av att något skulle gå fel. Varför ska ni som kund välja oss som er leverantör av lösningar till datacenter? Det enkla svaret är att vi har ett stort personligt engagemang och en gedigen kunskap. Utöver detta arbetar vi lite modernare och lite smartare, om ni är nyfikna på hur vi gör är ni mer en välkomna att ta kontakt med oss.

Engagemang och kunskap